Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας τροποποιούν τις διαδρομές τους στις 28 Οκτωβρίου

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας τροποποιούν τις διαδρομές τους στις…

 

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 οι διαδρομές των μικρών λεωφορείων Λευκωσίας θα τροποποιηθούν από τις 08:30 μέχρι τις 13:00, λόγω της μαθητικής παρέλασης που θα διεξαχθεί εκείνη την μέρα

Το κοινό μπορεί εύκολα, γρήγορα και προσιτά να κινηθεί στην πόλη χωρίς το άγχος της στάθμευσης και της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

 

Συγκεκριμένα για τη διαδρομή λ1:

Η αφετηρία θα βρίσκεται στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Τρίπολη (στην Πλατεία Σολωμού). Τα λεωφορεία θα κατευθύνονται προς την Πύλη Πάφου στη στάση λ1/05 Λήδρα Παλάς. Η πορεία της διαδρομής λ1 θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι τη στάση λ1/26 Ρηγαίνης. Ο τερματισμός της διαδρομής θα είναι στον ΔΧΣ Τρίπολη, Κατά συνέπεια, οι στάσεις λ1/01 Παλαιό ΓΣΠ, λ1/02 Υπουργείο Οικονομικών, λ1/03 Ελληνική Πρεσβεία και λ1/04 Κυπριακό Μουσείο δεν θα διεξάγονται.

 

Η διαδρομή λ2 θα τροποποιηθεί ως εξής:

Η αφετηρία θα βρίσκεται στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης ΟΧΙ. Ακολούθως η πορεία της λ2 θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι την Θεμιστοκλή Δέρβη. Τότε τα λεωφορεία θα συνεχίσουν ευθεία, αντί να στρίψουν δεξιά, προς την οδό Φλωρίνης στάση λ2/80. Ο τερματισμός της διαδρομής θα είναι στον ΔΧΣ ΟΧΙ. Κατά συνέπεια, οι στάσεις λ2/01 Παλαιό ΓΣΠ, λ2/27 Ανδρέα Δημητρίου και λ2/37 Βασιλίσσης δεν θα διεξάγονται.

 

Μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης οι δύο διαδρομές των μικρών λεωφορείων Λευκωσίας θα διεξάγονται κανονικά.

 

Από τον Δήμο Λευκωσίας

24 Οκτωβρίου 2019