Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας τροποποιούν τις διαδρομές τους στις 25 Μαρτίου

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας τροποποιούν τις διαδρομές τους στις…

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 οι διαδρομές των μικρών λεωφορείων Λευκωσίας θα τροποποιηθούν από τις 8.30π.μ. μέχρι τις 13:00, λόγω της μαθητικής παρέλασης που θα διεξαχθεί εκείνη την μέρα.

Το κοινό θα μπορεί εύκολα γρήγορα και προσιτά να κινηθεί στην πόλη χωρίς το άγχος της στάθμευσης και της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Συγκεκριμένα, για τη διαδρομή λ1:

Η αφετηρία θα βρίσκεται στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Τρίπολη (στην Πλατεία Σολωμού). Τα λεωφορεία θα κατευθύνονται προς την Πύλη Πάφου στη στάση 5 – Λήδρα Πάλας. Η πορεία της διαδρομής λ1 θα συνεχίσει κανονικά μέχρι τη στάση 26 – Ρηγαίνης. Ο τερματισμός της διαδρομής θα είναι στον ΔΧΣ Τρίπολη. Κατά συνέπεια, οι στάσεις 1 μέχρι 4 δεν θα διεξάγονται.

Η διαδρομή λ2 θα τροποποιηθεί ως εξής:

Η αφετηρία θα βρίσκεται στην οδό Κοραή στάση 20 – Αρχιεπισκοπή. Ακολούθως η πορεία της διαδρομής λ2 θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι την οδό Θεοφάνους Θεοδότου. Τότε τα λεωφορεία θα κινηθούν αριστερά αντί δεξιά προς στην οδό Στασικράτους – στάση 28. Ο τερματισμός της διαδρομής θα είναι η στάση 20 – Αρχιεπισκοπή. Κατά συνέπεια, οι στάσεις 1, 27 και 37 δεν θα διεξάγονται.

Με το τέλος της μαθητικής παρέλασης οι δύο διαδρομές των μικρών λεωφορείων Λευκωσίας θα διεξάγονται κανονικά.

 

Από τον Δήμο Λευκωσίας

23 Μαρτίου 2018